Descriere
Strugurii sunt recoltaţi mecanizat în timpul dimineţii, pentru a le păstra temperatură scăzută. Apoi, sunt presaţi în prese pneumatice, iar o parte din must este limpezită prin decantare statică şi fermentată în tancuri de inox, la temperatură scăzută, timp de 15-20 de zile. Noile vinuri sunt păstrate în tancuri de inox, până când are loc cea de-a doua fermentaţie. Restul de must este păstrat nefermentat la rece, în tancuri de inox. Pentru obţinerea Prosecco, vinul nou şi un procent din mustul nefermentat sunt fermentate împreună în tancuri sub presiune. Este nevoie de 30 de zile pentru ca noul vin spumant să atingă nivelul de zaharuri şi presiune. După finalizarea fermentaţiei secundare, vinul este îmbuteliat.
Vinificator: Stefano Lovato si Damiano Noro/Produs de CantinaDi CastelnuovoDel Garda pentruCrama Rasova
Recenzii
Nu există recenzii până acum.