Vinars Brancoveanu XO, 0.7L, 40%

214,66 lei

Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Țara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu.

Stoc epuizat

SKU: 5942122032307 Categorie:
Livrare la EasyBox
Livrare gratuită peste 200lei
Depozit/punct de ridicare
B-dul Bucurestii Noi 211 Bucuresti, Romania

Descriere

Brâncoveanu X.O + cutie este un brandy, înscriindu-se în categoria băuturilor tari. Provine din România, țară a cărei producție de distilate de vin este destul de nouă, dar a cărei tehnică este unică.

Brâncoveanu X.O + cutie prezintă o concetrație mare de alcool, de 40%, obținută prin învechirea timp de 7 ani a distilatului de vin în butoaie din lemn de stejar, de unde împrumută culoarea aurie-chihlimbarie cu nuanțe inedite, dezvoltând totodată un profil aromatic armonios și echilibrat. Textura catifelată completează excelent buchetul, conferindu-i un plus de eleganță.

Tocmai din acest motiv, Brâncoveanu X.O + cutie este fabricat din cele mai complexe soiuri de struguri.

Cu o culoare galben-aurie-chihlimbarie, Brâncoveanu X.O + cutie prezintă un profil aromatic aparte: arome bogate și fructate, îmbogățite cu accente de vanilie, fructe uscate și condimente ușor lemnoase.

Din punct de vedere gustativ, acest brandy românesc prezintă o savoare unică datorită vaniliei și notelor dulci de caramel, împletite cu note de migdale. Finish-ul este excepțional, căci își expune cu admirație aromele notelor lemnoase. Aromele identificate se dezvoltă treptat pe palat și persistă 3-4 minute.

Brâncoveanu X.O + cutie poate fi savurat sec, în pahar de tipul „balon” sau „lalea”, la temperatura camerei. Este recomandat a nu se servi cu gheață.

Natura acestui brandy românesc este unică, căci vine la pachet însoțit de o cutie elegantă.

Informații suplimentare

Brand

Alcool

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vinars Brancoveanu XO, 0.7L, 40%”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *