Reduceri!

Gin Bulldog Dry, 40%, 0.7L

Prețul inițial a fost: 135,00 lei.Prețul curent este: 106,00 lei.

În stoc

SKU: 897076002010 Categorii: ,
Livrare la EasyBox
Livrare gratuită peste 200lei
Depozit/punct de ridicare
B-dul Bucurestii Noi 211 Bucuresti, Romania

Descriere

Bulldog Dry Gin este un sortiment care a luat nastere din pasiune. Creatorul acestuia, Anshuman Vohra a fost un mare iubitor de ginuri si a reusit sa prepare o bautura exceptionala cunoscand toate secretele acestei bauturi traditionale. Caracterul inedit este oferit de cele 12 plante aromatice culese cu atentie si rabdare din cele mai indepartate colturi ale lumii.

Paleta aromatica si consistenta eleganta pe care le manifesta sunt caracteristici care transforma Bulldog Dry Gin intr-un sortiment inegalabil, perfect pentru a delecta simturile oamenilor moderni. Ginul acompaniaza impecabil apa tonica, sucul de fructe dar si alte bauturi alcoolice in cocktailuri inedite. Buchetul si aromele sale bogate sunt influentate de plantele folosite in procesul de preparare.

Intre acestea se gasesc seminte de mac alb turcesc, lemn dulce si lotus asiatic, coriandru marocan, radacini de angelica provenite din Germania, migdale crude si lamai spaniole. Gustul care atrage si intriga este dominat de notele fine de ienupar, angelica si piper alb. Finish-ul este puternic persistent si usor piperat.

Informații suplimentare

Brand

Alcool

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gin Bulldog Dry, 40%, 0.7L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *