Descriere
Temperaturile mai ridicate, dar si precipitatiile existente in jurul campaniilor viticole efectuate anual pe taram toscan au dus la obtinerea unor importante rezerve de apa si o dezvoltare de ordin vegetativ regulata a vitei de vie, astfel pe masa de sortare ajungand cei mai sanatosi si proaspeti struguri maturi. Vinificatia a fost realizata in cuve de otel inoxidabil, iar imbatranirea in barique nou de fag, stejar american, iar in faza finala s-a trecut in butoaie de stejar francez pentru a dezvolta o structura perfecta si un buchet aromatic desavarsit. Dupa toate aceste procese, vinul obtinut va incata deopotriva degustorul, prin culoarea sa rosu intens, alaturi de usoare reflexe violacee, dar si arome de fructe rosii, in special cirese negre. Notele vegetale de cafea si vanilie de pe fundal aprofundeaza buchetul aromatic, alaturi de taninii siluosi care dau o structura echilibrata si armonioasa vinului ce poate fi consumat alaturi de preparate din carne sau branzeturi alese.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.