Ai peste 18 ani?

Nu puteti vedea continutul website-ului.

Aceasta sectiune este un rezumat al Termenilor si Conditiilor pentru a facilitata dialogul cu dvs., iar inainte de a comanda produse pe Site sau telefonic, va rugam sa cititi in integralitate sectiunea Termeni si Conditii care detaliaza toate aspectele privind drepturile si obligatiile dvs. si ale noastre privind comanda, livrarea, returul si costurile aferente.

Pentru a comanda online pe site-ul nostru, apasati butonul ”Adauga in cos”, ulterior puteti verifica produsele pe care le-ati selectat accesand sectiunea „Cosul meu”, avand optiunea sa continuati cumparaturile sau sa treceti direct la facturare.

De asemenea puteti comanda produsele preferate prin telefon la numărul afișat pe Site.

Pretul produselor afișate pe Site va include Taxa pe Valoare Adăugată (TVA), dacă este cazul, dar nu conţin şi contravaloarea transportului, sumă ce va fi adăugată la totalul de plată.

Facem eforturi pentru a ne asigura ca preturile trecute pe Site sunt corecte, insa, din cauza unor erori sau disfunctionalitati tehnice, pot exista situatii in care pretul afisat sa nu fie cel corespunzator. Daca apar erori si unele produse sunt postate cu un pret gresit, veti fi contactat si veti avea optiunea de confirmare a Comenzii la pretul corect sau de anulare a acesteia. Daca nu puteti fi contactat, comanda va fi considerata anulata si se va recurge la procedura de restituire a sumei platite.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor postate pe Site in orice moment, cu exceptia produselor care fac obiectul unei Comenzi confirmate.

Ca modalitati de plata acceptam plata cu cardul sau plata in momentul primirii coletului (ramburs).

Termenul de livrare este de de maxim 14 zile de la momentul ridicării produsului de catre firma de curierat parteneră a Vanzatorului sau orice alta firma de curierat, care reprezintă termenul de retragere din contractul încheiat cu Vanzatorul. (Pentru mai multe detalii, te rugăm sa accesezi Termenii si Conditiile)

Costul de livrare poate varia in functie de locatia de livrare selectata sau poate fi gratuit pentru comenzi care depasesc anumite valori stabilite în mod unilateral de către Vanzator.

Procesarea comenzilor pe Site se va face doar pentru clienţii de pe teritoriul României. Nu efectuăm livrari in afara ariei stabilite.

Toate informatiile de pe Site au scop informativ, ele nefacand obiectul unui Contract Comercial, pana in momentul confirmarii Comenzii.

Dupa plasarea Comenzii veti primi un e-mail de instiintare referitor la receptia Comenzii dumneavoastra.

Acceptarea Comenzii dvs. de catre Vanzator va fi adusă la cunostinţă tot prin e-mail sub forma Confirmarii Comenzii.

Contractul se considera incheiat la momentul primirii de catre Cumparator din partea Vanzatorului, prin intermediul postei electronice si/sau SMS ori prin apel telefonic, a notificarii de expediere a Comenzii.

Toate produsele afisate pe Site pot face obiectul unei Comenzi, insa numai in limita stocului disponibil.

Este posibil ca unele culori sa prezinte diferente de nuanta între produsul efectiv si imaginea acestuia de pe Site, care pot aparea ca urmare a prelucrarii imaginilor.

Pentru alte detalii referitoare la produsele comercializate de Vanzator sau modalitati de plată ne poti contacta telefonic in timpul programului de lucru, in intervalul orar menționat în secțiunea contacte, la numărul de telefon afisat pe Site sau ne poti contacta oricand prin e-mail.

De asemenea, inainte sa plasați o comanda, va rugam sa consultati Termenii si Conditiile acestui Site.