Ai peste 18 ani?

Nu puteti vedea continutul website-ului.

Informare privind prelucrarea datelor personale colectate prin acest formular

Identitatea operatorului de date

Datele completate in acest formular sunt prelucrate de SOFT DRINKS XPRESS S.R.L. cu sediul în mun. București, strada Șaradei, nr. 53-61, Bloc A9, Scara A, Apartament 3, Camera 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/19819/2021, având cod de identificare fiscală 45215824 (“Soft Drinks Xpress“); e-mail: contact@fancydrinks.ro;

Scopul prelucrarii

 Datele colectate de acest site sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

In cazul datelor completate in formularul de contact pentru cereri de oferta, propuneri de afaceri, sesizari, informari, opinii, comentarii, datele sunt prelucrate in scopul de a raspunde acestor solicitari sau mesaje, in functie de tipul si continutul acestora.

In cazul în care v-ati dat consimtămantul, pentru a vă transmite diferite comunicări de marketing;

Datele colectate la adresa de e-mail 

contact@fancydrinks.ro sunt prelucrate in scopurile de mai sus, sau in scopul de a da curs solicitarilor adresate pentru exercitarea drepturilor tale legate de protecția datelor personale.

Temeiul Juridic

Prelucrarea datelor colectate prin intermediul site-ului, si la adresa de e-mail mentionata, se deruleaza sub temeiul juridic reglementat de Regulamentul General pentru Protectia Datelor (GDPR) la Art. 6, lit. b – executarea unui contract sau demersuri in vederea incheierii unui contract sau Art. 6 lit. a – consimtamant, în situația în care v-ați dat consimțământul.

Datele prelucrate

Categoriile de date pe care le prelucram sunt datele tale de identificare si contact (prenume, nume, adresă, e-mail, telefon), precum si datele colectate automat de website (IP si detalii tehnice ale sistemului de pe care vizitezi site-ul – detalii in Politica de Cookies). De asemenea, reținem si istoricul comunicărilor cu tine prin intermediul site-ului  sau a adresei 

contact@fancydrinks.ro

Perioada prelucrarii

Datele completate in formularul de contact vor fi prelucrate pe parcursul perioadei de solutionare a solicitarii tale, existentei consimtamantului si vor fi stocate pentru o perioada de maxim 3 ani de la incetarea contactului. 

Modul de prelucrarii

Datele prelucrate in vederea solutionarii solicitarilor si propunerilor de afaceri sunt stocate si interogate de catre angajatii desemnati pentru solutionarea solicitarii, in functie de tipul acesteia. 

Nu iti vom trimite mesaje nesolicitate de tip reclama si nu vom folosi datele colectate prin intermediul acestui website in scop de marketing direct, dacă nu ti-ai dat în mod expres consimțământul.

Confidentialitate 

Datele tale nu vor fi utilizate in niciun alt scop, nu vor fi dezvaluite catre terti si nu vor fi transferate in străinătate.

Drepturile tale

In perioada in care detinem si prelucram datele tale, ai dreptul de a ne solicita in orice moment accesul la date, rectificarea sau stergerea acestora, sau restrictionarea prelucrarii. Ai de asemenea dreptul de a te opune prelucrarii si dreptul de a solicita portarea datelor catre alt operator. Poti oricand sa retragi consimtamantul de prelucrare. Trebuie sa mai stii ca pentru orice suspiciune de nereguli privind prelucrarea datelor dvs, puteti depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro)

Modalitati de exercitare a drepturilor

Pentru orice solicitare legata de datele tale personale, in procesul de exercitare a drepturilor mentionate in capitolul anterior, poti contacta Operatorul printr-un e-mail trimis la adresa: contact@fancydrinks.ro