Informații suplimentare
Crama | |
---|---|
Culoare | |
Tip | |
Alcool | |
Volum |
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00 | Sambata: 09:00 - 16:00 | Duminica: inchis
Nu ai niciun produs în coș.
Acest cupaj deosebit, imbuteliat la castel, este obtinut din 70% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, atent recoltati manual, fermentat in otel inoxidabil sau cuve de ciment la temperaturi de 28 – 30°C, cu macerare de 18 zile, imbatranit apoi timp de 3 luni in butoaie din stejar francez si timp de 9 luni in cuve din otel inoxidabil.
Chateau Trebiac are o culoare intensa de granat si ne incanta cu un buchet proaspat, care ii dezvaluie tineretea prin aroma de fructe rosii completate de o tenta subtila de menta, uimind cu o nota de mijloc cu un frumos echilibru intre note si expresivitate. Taninurile fine acopera palatul, fiind subliniate in nota finala printr-o atingere persistenta a fructelor de padure.
Chateau Trebiac antureaza perfect platourile cu carne rosie, carnea de fazan si branzeturile. Producatorul recomanda servirea acestui vin la o temperatura de 18°C, dupa o decantare de 30 de minute.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.