Descriere
Cupajul de Chardonnay şi Pinot Noir conturează un vin spumant catifelat, cu perlaj fin şi persistent. Strugurii care compun sortimentul sunt atent selecţionaţi şi desciorchinaţi înainte de a fi supuşi procedeelor de vinificare. Cricova Brut Alb este produs prin metoda clasică, cu fermentare secundară în sticlă şi supus unei maturări de minimum 9 luni. Sortimentul se potriveşte bine alături de brânzeturi fine şi preparate pe bază de carne de peşte sau fructe de mare. Temperatura recomandată de servire este de 4 – 6 °C.
Notele degustării:
Miros: Buchetul îmbină elegant note florale şi accente minerale, conturând un parfum proaspăt, îmbietor.
Gust: Expresiv şi complex, dominat de arome de pere, piersică zemoasă, floarea soarelui şi citrice.
Culoare: Galben pai, cu sclipiri aurii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.