Descriere
Pentru al treilea experiment, Malt Master Brian Kinsman a calatorit in Canada pentru a intalni un renumit vinificator in Niagara. Acolo a aflat cum strugurii trebuiau culesi la lumina lunii la -10˚C pentru a produce Icewine intens dulce.
La intoarcerea sa la Distileria Glenfiddich, Brian a inceput sa experimenteze mai multe butoaie din stejar francez Icewine de la crama canadiana, umplandu-le cu diferite malturi de diferite vechimi Glenfiddich pana la sase luni. Doar whisky-urile mai rare, cele in varsta de 21 de ani, ar putea face fata intensitatii suplimentare a Icewine.
Gustul este o combinatie perfecta atat de lichide pionierate, dulciuri confiate sporite, cat si de stejar de Glenfiddich; este completat de note de fructe tropicale imbucuratoare si o dulceata delicioasa din finisajul unic de butoaie Icewine.
Lansat pentru prima data in octombrie 2017, mult asteptatul al doilea lot este acum disponibil.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.