Whisky Kirin Sanroku, 50%, 0.7L

O exclusivitate japoneză, această expresie de la Kirin este cunoscută că fiind foarte asemănătoare bourbon-ului. Lansat în martie 2016, acest whisky este obținul prin amestecul unor whisky-uri diferite din țări diferite. Cel care are grijă de rețeta, Maestrul Jota Tanaka, a decis că blend-urile să fie ținute la 50% ABV.

 

Apreciat în Japonia cât și în alte părți ale lumii, Fuji Sanroku este un brand de whisky inspirat de locuri și oameni. În traducere liberă Fuji Sanroku înseamnă ”la poalele muntelui Fuji”, și exprimă realitatea pentru că distileria Fuji Gotemba (a grupului Kirin) a fost construită la poalele muntelui Fuji și deschisă în anul 1973. Pentru cel mai bun whisky distilatorii folosesc resursele mediului înconjurător: apa din zăpadă topită pe crestele muntelui Fuji și din apă de ploaie din sursele apropiate.

 

Maturarea whisky-urilor are loc, de obicei, în butoaiele de Bourbon. În timp ce se pune accentul pe whisky-ul din cereale, o cantitate de whisky din malț este, de asemenea, produsă și comercializată sub diverse etichete (Gotemba & Sanroku).

SKU: BDG-69 Categorie:
Livrare la EasyBox
Livrare gratuită peste 200lei
Depozit/punct de ridicare
B-dul Bucurestii Noi 211 Bucuresti, Romania

Descriere

O exclusivitate japoneză, această expresie de la Kirin este cunoscută că fiind foarte asemănătoare bourbon-ului. Lansat în martie 2016, acest whisky este obținul prin amestecul unor whisky-uri diferite din țări diferite. Cel care are grijă de rețeta, Maestrul Jota Tanaka, a decis că blend-urile să fie ținute la 50% ABV.

 

Apreciat în Japonia cât și în alte părți ale lumii, Fuji Sanroku este un brand de whisky inspirat de locuri și oameni. În traducere liberă Fuji Sanroku înseamnă ”la poalele muntelui Fuji”, și exprimă realitatea pentru că distileria Fuji Gotemba (a grupului Kirin) a fost construită la poalele muntelui Fuji și deschisă în anul 1973. Pentru cel mai bun whisky distilatorii folosesc resursele mediului înconjurător: apa din zăpadă topită pe crestele muntelui Fuji și din apă de ploaie din sursele apropiate.

 

Maturarea whisky-urilor are loc, de obicei, în butoaiele de Bourbon. În timp ce se pune accentul pe whisky-ul din cereale, o cantitate de whisky din malț este, de asemenea, produsă și comercializată sub diverse etichete (Gotemba & Sanroku).

Informații suplimentare

Brand

Alcool

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Whisky Kirin Sanroku, 50%, 0.7L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *